Annoncering

GoQuiz.dk er ét af Danmarks største internetmedier med unikke, gratis quizzer på dansk. Her kan du læse nærmere om annonceringsmulighederne.

Vil du høre nærmere om annonceringsmuligheder, så kontakt os på Kontakt@GoQuiz.dk – helt uforpligtende.

Stor interaktion med brugerne

Brugerne på GoQuiz.dk interagerer direkte med indholdet, som I står som afsender på. Vores erfaring viser, at quiz-formatet er stærkt i forhold til at skabe et bånd til brugeren, fordi man kombinerer underholdning og læring via infotainment.

I gennemsnittet er hver besøgende på websitet i over 5 minutter, og størstedelen gennemfører minimum én quiz. Det betyder, at de cirka bruger 21 sekunder per spørgsmål.

I øjeblikket har vi over 600 unikke quizzer på sitet.

Vi har 56.373 unikke besøgende per måned (Kilde: Google Analytics, januar 2023).

Evergreen-indhold i de fleste quizzer

At købe eksponering i en eller flere quizzer på GoQuiz.dk løbende interaktion med brugerne.

Hovedparten af vores indhold er evergreen-indhold, som ikke bare forsvinder i et arkiv, men har en stor aktualitet og interesse også flere år efter, at quizzen er publiceret.

Mange af vores quizzer, der er publiceret i den spæde start, tilbage i 2017, bliver fortsat spillet af vores quiz-glade brugere.

Annonce-formater

Vi tilbyder en række forskellige annonce-formater og annonce-pakker. Det er blandt andet muligt at købe ejerskab på en bestemt quiz, hvor ingen andre annoncer end jeres vil figurere i den pågældende quiz.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om annonceringsmuligheder (helt uforpligtende), så kontakt os endelig på: Kontakt@GoQuiz.dk.