Far jokes

Far jokes er kommet for at blive. Se en stor oversigt over populære far vittigheder her. De er så platte og tørre at man kun kan grine af dem.

Far jokes 1

Far jokes 2

Far jokes 3

Far jokes 4

Far jokes 5

Far jokes 6

Far jokes 7

Far jokes 8

Far jokes 9

Far jokes 10

Far jokes 11

Far jokes 12

Far jokes 13

Far jokes 14

Far jokes 15

Far jokes 16

Far jokes 17

Far jokes 18

Far jokes 19

Far jokes 20

Far jokes 21

Far jokes 22

Far jokes 23

Far jokes 24

Far jokes 25

Far jokes 26

Far jokes 27

Far jokes 28

Far jokes 29

Far jokes 30

Far jokes 31

Far jokes 32

Far jokes 33

Far jokes 34

Far jokes 35

Far jokes 36

Far jokes 37

Far jokes 38

Far jokes 39

Far jokes 40

Far jokes 41

Far jokes 42

Far jokes 43

Far jokes 44

Far jokes 45

Far jokes 46

Far jokes 47

Far jokes 48

Far jokes 49

Far jokes 50

Far jokes 51

Far jokes 52

Far jokes

De er tørre, de er platte, de er latterlige. Ja, det er far jokes, vi taler om. Men hvorfor er disse vittigheder så sjove? Netop det at de er platte og bliver serveret af ens far gør at man ofte griner, men nok mest af medlidenhed end fordi man føler, at man står over for den ældre udgave af Anders Matthesen eller Mich Øgendahl.

Far vittigheder

Vittigheder, der bliver fortalt af ens far, kan selvfølgelig kun betegnes som far vittigheder. I oversigten herover har din far over 35 vittigheder, som han kan træne på, så leveringen af dem bliver helt perfekt, når de skal fortælles på en kold og mørk søndag eller til et familieselskab, så han rigtig kan gøre dig pinlig til middagsselskabet med resten af familien.

Far vitser

En far vits er typisk ikke specielt kompliceret. Den kræver ikke den store tankevirksomhed, men i stedet at man har paraderne nede og bare accepterer, at nu kommer der altså en joke eller flere, som ikke er på niveau med Danmarks bedste stand-up-komikere.

I stedet er de som tilpas platte, så man må overgive sig og bare grine eller ryste på hovedet. Far vitser giver i hvert fald altid en reaktion, hvorvidt den er hovedrystende eller en ægte lær-basker er ikke så vigtigt.

Dårlige far jokes

Hvis du er på jagt efter en dårlig far joke eller flere, så er samlingen af jokes på denne side lige noget for dig.

Man går aldrig galt i byen med en far joke – eller også gør man. De er i hvert fald tilpas platte til at de fleste børn vil krumme tæer, mens moren vil begrave sit ansigt i sine hænder. Pinlighedernes højborg med andre ord.

Derfor er far jokes en tendens

Videnskab.dk har undersøgt, hvorfor far vittigheder er en stigende tendens i samfundet.

“Plat humor handler for mig om, at man ved at sige noget, som er lidt lavt rent intellektuelt eller moralsk, tryktester, om der er nogle i gruppen, der prøver at hæve sig over andre og gøre sig overlegne,” fortæller Carsten Levisen, som er lektor ved RUC, Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab.

Onkelhumor og far humor er en slags anti-humor, mener Marc Hye Knudsen fra AU:

“Når man fortæller en vittighed med et tamt ordspil, er det i sig selv et brud på en norm for, hvad der er sjovt. Så de platte jokes er sjove, fordi de ikke er sjove.”