Quiz til firma-arrangement

Quiz til firma-arrangementSkal I bruge en quiz til jeres firmafest eller firma-arrangement, så kan GoQuiz.dk hjælpe jer.

Mod betaling kan vi opsætte quizzen i vores system, og sørge for, at det kun er jer, der har adgang til quizzen ved at udstyre den med et kodeord.

Quizzer til fester

Quizzer er altid populære, fordi de fleste er konkurrencemennesker, og derfor er det altid sjovt at kunne bryste sig lidt af at være bedre en kollegaerne.

Selvfølgelig uden at det tager overhånd.

Derfor tilbyder GoQuiz.dk nu som noget nyt, at vi stiller jeres system og redaktør til rådighed, så I kan få jeres skræddersyede quiz til det arrangement, som I nu skal afholde.

Send os en e-mail og hør nærmere: Kontakt@GoQuiz.dk.

Quiz til firmafest

Quiz til firmafest

Det kunne eksempelvis være:

– Firmafest
– Julefrokost
– Reception
– Status-møde

Normalt indeholder vores quizzer 10 spørgsmål med 4 svarmuligheder til hver, men i princippet er der ingen begrænsning på antal spørgsmål og svarmuligheder.

Vi har også mulighed for at skjule de rigtige svar til sidst i quizzen, hvis I på den måde vil bevare spændingen.

Sådan fungerer bestillingen af en unik quiz til jer:

1. I kontakter os med jeres idé via en e-mail på Kontakt@GoQuiz.dk

2. I sender os spørgsmålene og svarene til quizzen

3. Vi sender en faktura, og når den er betalt, så opsættes quizzen, hvor I som nævnt får en lukket adgang med et kodeord, så kun jeres firma / afdeling har adgang til quizzen.

Simpelt og enkelt, som I og vi kan lide det.

Vi ser frem til at høre fra dig, og skulle du sidde tilbage med spørgsmål, så tøv ikke med at sende os en e-mail på Kontakt@GoQuiz.dk.

Gør jeres firma-event unikt med en sjov quiz

Ved at have en quiz til eventet, så bringer man kollegaerne tættere sammen. I kan både gennemføre quizzen alene, hvor hver medarbejder dyster i at få flest rigtige – eller I kan opdele jer i hold, hvor hvert hold igen dyster om at få flest rigtige svar i quizzen.

Og så kan I sætte nogle præmier på højkant. Ofte behøver det ikke at være så meget, men blot en æske chokolade eller lignende har værdi nok til at man vil gå langt for at vinde quizzen.

Sidder I tilbage med spørgsmål om en personlig quiz til jeres firma, så tøv ikke med at sende os en e-mail på Kontakt@GoQuiz.dk.