Sådan kan du se Premier League på farten

0

Sådan kan du se Premier League på farten 1
Sådan kan du se Premier League på farten 2

Udviklingen af medier og onlinemuligheder er lynhurtig. Det har aldrig været nemmere at se film og serier. Streamingtjenester har overtaget, og man kan i dag se sit yndlingsindhold, uanset om man er hjemme foran TV’et eller computeren, eller om man sidder i toget. Og heldigvis er det også muligt at se fodbold på farten, ligesom det er muligt at se film og serier.

Du kan fx se Premier League på bl.a. din smartphone og følge med i Englands øverste fodboldliga. Hvis du er stor fodboldfan og elsker at se fodbold på TV, så læs videre her. Her bliver du klogere på, hvordan du kan få dit eget Premier League-TV og få adgang til Premier League-streaming ved at blande dine egne TV-kanaler, så du undgår at gå glip af vigtige kampe og fodboldøjeblikke.

Få Premier League på dit TV

Premier League vises på kanaler som TV3+, TV3MAX og TV3SPORT. Og ser du ikke andet på TV end fodbold, kan du hos mange TV-udbydere selv blande dine kanaler og streamingtjenester og fx kun vælge kanaler og tjenester, som viser fodbold. Viaplay er én af de streamingtjenester, som viser Premier League. På den måde kan du skabe dit helt eget fodbold-TV.

Fordelene ved at blande dine egne TV-kanaler og streamingtjenester er, at du kun betaler for kanaler, du rent faktisk ser. Og TV’et er altid fuld af indhold, du elsker. Derudover kan du med bland-selv-kanaler se Premier League live, ligesom du kan gå tilbage i tid og se eller gense en vigtig kamp, hvis du gik glip af den, fordi du var til middag hos svigerforældrene eller skrev skoleopgaver.

Og dét kan du gøre, mens du sidder i toget eller bussen på vej hjem fra arbejde eller skole. Du kan altså altid på din smartphone, computer eller tablet følge med i Premier League-kampe. Du behøver ikke at gå glip af fede målscoringer og taklinger. Det behøver du sandsynligvis heller ikke, hvis Corona-smitten skulle begynde at stige igen.

Hav fodbold i lommen med YouSee TV og film

Der er mange TV-udbydere, som lader dig blande dine egne kanaler og streamingtjenester og dermed skabe dit eget Premier League-TV. Én af dem er YouSee. De har nemlig appen YouSee TV og film, der indeholder Premier League. TV3+, TV3MAX, See og TV3SPORT er nemlig alle kanaler, du får adgang til med YouSee TV.

Ud over at se livekampe overalt, og når det passer dig, kan du med appen også få overblik over et Premier League-program. Fx kan du se kampes starttidspunkter og kampresultater, så du altid kan holde dig opdateret og være klar til den næste kamp.

Kort fortalt kan du med fordel få bland-selv-TV og vælge kanaler som TV3+ og TV3MAX samt downloade appen YouSee TV, hvis du elsker fodbold og gerne vil kunne streame livekampe overalt.

Vil du gerne sikre dig, at du kan se Premier League overalt på farten til en billig pris, kan du med fordel kigge på de forskellige TV-udbydere og sammenligne deres priser for bland-selv-pakker.

Er du ikke fodboldinteresseret, skal du ikke bekymre dig. Det er nemlig også muligt at blande en helt anden sportspakke med sport, du elsker at se.